Digitaal Co. van Shenzhenwinbo, Ltd.                                                                                     Wij geven waar om uw veiligheid.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Geschiedenis

Certificaten
Van goede kwaliteit POE IP Camerauitrusting voor verkoop
Van goede kwaliteit POE IP Camerauitrusting voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik had tot duizenden van Draadloze die NVR-uitrusting opdracht gegeven in het scherm van 15inch LCD van Winbo wordt gebouwd, heeft het een zeer aardig ontwerp, hoogte - de kwaliteit, stabiel wifisignaal, onze klanten houdt zeer van hen. Winbo custmized ook APP en het Kleurenvak vrij voor ons, ik voor hun geduldige en goede dienst, hoop waardeer om met hen voor meer zaken in nabije toekomst samen te werken.

—— Manasses

Zijn de de zonnemachtscamera's van Winbo verbazend, zij constant onder de zon, geen behoefte werken om de macht zelf te laden, introduceer ik hen aan het grootste deel van mijn klanten, werkelijk een goed product

—— Raul

Het systeem van kabeltelevisie van de Winboaanbieding voor ons meer dan 10 jaar, hebben wij al reeks van hun producten, zoals ip camera, wificamera en NVR, ptz camera, HD-camera en DVR, toebehoren .etc, helpen zij ons om het grootste deel van de markt in het verleden 10years te verdienen, is Winbo een goed bedrijf met goede producten en de perfecte dienst.

—— Thompson

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Winbo Digital Co., Ltd.

1 2 3 4
Shenzhen Winbo Digital Co., Ltd. Shenzhen Winbo Digital Co., Ltd. Shenzhen Winbo Digital Co., Ltd. Shenzhen Winbo Digital Co., Ltd.
front office Toon kamer Kantoor Productie-afdeling

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : SAV, Securlink, IDCam, DIGISEE
Aantal werknemers : 100~130
Jaarlijkse omzet : 1000-1500
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 80% - 90%

Opgericht in 2006, is Digitaal Co. van Shenzhen Winbo, Ltd een onafhankelijke dochteronderneming van Winbo-Groep, die een belangrijke fabrikant van elektronika, computerdelen en veiligheidsproducten is. Ons bedrijf heeft de fenomenale groei deze jaren ervaren.

 

Wij zijn één van de belangrijke leveranciers van woon en commerciële veiligheidsproducten zoals videodeurtelefoons, kabeltelevisie-camera's, DVR-kaarten en toebehoren geworden. Ons superieur leveringssysteem biedt klanten de snelle en efficiënte diensten aan. wegens onze specifieke en efficiënte productie en kwaliteitscontroleafdeling, kunnen wij verzekeren om cliënten hoog aan te bieden - kwaliteitsproducten. Wij treffen buitengewone maatregelen om klantentevredenheid te bereiken.

 

Onze eminente onderzoek en ontwikkelingsafdeling werkt vol overgave bij het perfectioneren van massaproduktieprocedures, de bevordering van productkwaliteit en prestaties, en het verbeteren van het concurrentievermogen van onze producten en technologie. Deze ijverige afdeling werkt ook bij het ontwikkelen van de volgende generatie van veiligheidsproducten, die ons bedrijf om bij het de industriefront zal verzekeren te blijven.

 

De uitvoer maakt omhoog bijna 90 percenten van onze totale verkoop. Onze hoofdmarkten zijn Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, en het Midden-Oosten. Wij hebben ons eerste overzee verkoopbureau in Toronto, Canada, gevestigd om onze wereldmarkten op basis van de Noordamerikaanse markt uit te breiden.

 

Wij hopen oprecht om zakelijke relaties met u te vestigen. Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren als u in om het even welk van onze producten geinteresseerd bent.

Contactgegevens
Shenzhen Winbo Digital Co., Ltd.

Tel.: 86-755-27889322

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)