Digitaal Co. van Shenzhenwinbo, Ltd.                                                                                     Wij geven waar om uw veiligheid.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Winbo Digital Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaten
Van goede kwaliteit POE IP Camerauitrusting voor verkoop
Van goede kwaliteit POE IP Camerauitrusting voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik had tot duizenden van Draadloze die NVR-uitrusting opdracht gegeven in het scherm van 15inch LCD van Winbo wordt gebouwd, heeft het een zeer aardig ontwerp, hoogte - de kwaliteit, stabiel wifisignaal, onze klanten houdt zeer van hen. Winbo custmized ook APP en het Kleurenvak vrij voor ons, ik voor hun geduldige en goede dienst, hoop waardeer om met hen voor meer zaken in nabije toekomst samen te werken.

—— Manasses

Zijn de de zonnemachtscamera's van Winbo verbazend, zij constant onder de zon, geen behoefte werken om de macht zelf te laden, introduceer ik hen aan het grootste deel van mijn klanten, werkelijk een goed product

—— Raul

Het systeem van kabeltelevisie van de Winboaanbieding voor ons meer dan 10 jaar, hebben wij al reeks van hun producten, zoals ip camera, wificamera en NVR, ptz camera, HD-camera en DVR, toebehoren .etc, helpen zij ons om het grootste deel van de markt in het verleden 10years te verdienen, is Winbo een goed bedrijf met goede producten en de perfecte dienst.

—— Thompson

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

   

   

  Meer dan 100 werknemers, bedrijfschaal over 3200㎡, met geavanceerd materiaal, comfortabele werkomgeving, die de bron van professionele producten en de begripsdienst is.

   

   

   

  Shenzhen Winbo Digital Co., Ltd.

   

   

   

   

   

 • OEM / ODM

   

  Shenzhen Winbo Digital Co., Ltd.

   

   

   

   

   

  OEM de Dienst omvat:

  Embleemdruk

  DIY-Kleurenvak

  DIY-Handboek  

  NVR/XVR softwareaanpassing, APP aanpassing, zoals de taal, GUI .etc

 • R & D

  Winbo heeft sterke R&D-teams van Duits, Japan en China. Wij konden de ontwerp nieuwe machine voor u met een uniek software en een geval van uw basis op uw speciaal verzoek doen. Met meer dan 50elites in RD afd., verstrekken wij OEM/ODM-project voor vele landen, zoals Duits, Japan, Canada, Mexico, Hongkong, enz.

Contactgegevens
Shenzhen Winbo Digital Co., Ltd.

Tel.: 86-755-27889322

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)