Digitaal Co. van Shenzhenwinbo, Ltd.                                                                                     Wij geven waar om uw veiligheid.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Winbo Digital Co., Ltd.

Certificaten
Van goede kwaliteit POE IP Camerauitrusting voor verkoop
Van goede kwaliteit POE IP Camerauitrusting voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik had tot duizenden van Draadloze die NVR-uitrusting opdracht gegeven in het scherm van 15inch LCD van Winbo wordt gebouwd, heeft het een zeer aardig ontwerp, hoogte - de kwaliteit, stabiel wifisignaal, onze klanten houdt zeer van hen. Winbo custmized ook APP en het Kleurenvak vrij voor ons, ik voor hun geduldige en goede dienst, hoop waardeer om met hen voor meer zaken in nabije toekomst samen te werken.

—— Manasses

Zijn de de zonnemachtscamera's van Winbo verbazend, zij constant onder de zon, geen behoefte werken om de macht zelf te laden, introduceer ik hen aan het grootste deel van mijn klanten, werkelijk een goed product

—— Raul

Het systeem van kabeltelevisie van de Winboaanbieding voor ons meer dan 10 jaar, hebben wij al reeks van hun producten, zoals ip camera, wificamera en NVR, ptz camera, HD-camera en DVR, toebehoren .etc, helpen zij ons om het grootste deel van de markt in het verleden 10years te verdienen, is Winbo een goed bedrijf met goede producten en de perfecte dienst.

—— Thompson

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Winbo Digital Co., Ltd.

1 2 3 4
Shenzhen Winbo Digital Co., Ltd. Shenzhen Winbo Digital Co., Ltd. Shenzhen Winbo Digital Co., Ltd. Shenzhen Winbo Digital Co., Ltd.
front office Toon kamer Kantoor Productie-afdeling

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : SAV, Securlink, IDCam, DIGISEE
Aantal werknemers : 100~130
Jaarlijkse omzet : 1000-1500
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 80% - 90%

 

 

Is Digitaal Co. van Shenzhenwinbo, Ltd geëngageerd aan de veiligheidsindustrie. Opgericht in 2006, is het een hulpgroep die onafhankelijk van Winbo werkt, die onafhankelijke merken zoals binnenlandse merken IDCam, DIGISEE en Canadese merken SAV, SecurLink houdt.

 

Sinds zijn aanvang, baseert het bedrijf zich op het efficiënte en wetenschappelijke beheer van de snelle groei om de belangrijke industrie van woon en commerciële veiligheidsproducten te worden. De belangrijkste producten van het Bedrijf zijn camera's, de intercomproducten van DVR en van de bouw. Niet alleen worden zijn producten gekend voor zijn opmerkelijke kwaliteit en betrouwbaarheid, zijn aantrekkelijk ontwerp en concurrerend het tarief beroep aan velen in de binnenlandse markt.

 

Weldra, is de markt van het bedrijf in diverse delen van Europa, Amerika, Azië en het vasteland China. Ons bureau overzee van Noord-Amerika werd gevestigd in 2007 in Toronto, Canada. Met de wereldmarktplaatsen van vandaag, kunnen wij aan de behoeften van onze cliënten, overal in de wereld voldoen.

Contactgegevens
Shenzhen Winbo Digital Co., Ltd.

Tel.: 86-755-27889322

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)